DE TRENDLEGGERS

~ vormgeving en productie totaal project

~ in opdracht Flamingo Parket Barneveld

Opdracht
Ontwikkel een complete branding met alle benodigde tools voor een geheel nieuw houten vloeren merk. Verzorg alles van concept design, ontwerp van alle presentatie- en foldermaterialen tot de website, fotografie en high-end beeldbewerking.

Oplossing
Voor de launch van dit nieuwe hoogwaardige vloermerk hebben we al onze skills uit de kast mogen halen! Het ontstaan van de naam; ‘De Trendleggers’. Van de complete vormgeving, ontwikkeling en productie van al het presentatiemateriaal, displays, stalenkoffers, folders en brochures tot de website, fotografie en high- end beeldbewerking. Wat een prachtige uitdaging waar we tot op de dag van vandaag met ontzettend veel passie aan mogen werken en doorontwikkelen. Bekijk de website van de Trendleggers: www.detrendleggers.nl 

Credits klant
“Wat een enorme uitdaging voor ons leek om dit nieuwe vloermerk een gezicht te geven bleek voor Miranda en haar team hét project om in uit te blinken! Niets is te gek en geen wens te groot. Wat een leuk en professioneel team van creatieve toppers! Alles wordt van begin tot eindproduct tot in detail perfect uitgerold.”